BUZAU – CRAIOVA, DUMINICA, ÎN DIRECT LA TVR

0
81

Hanbalistele de la SCM Gloria Buzau vor evolua in deplasare la Craiova, in etapa a 16-a din Liga Națională. Buzoiencele vor intalni SCM Craiova iar iubitorii acestui sport pot viziona partida in direct la TVR.
SCM Gloria Buzău va juca în deplasare cu SCM Craiova duminică, 9 februarie, de la ora 15:30. Derby-ul va fi transmis in direct de Televiziunea Romana. Elevele lui Ovidiu Mihăilă au mai întâlnit de două ori echipa Craiovei, pe teren propriu, unde au învins de fiecare dată de o maniera categorica.
Vine și o veste bună pentru echipa buzoiană. Extrema Ana Maria Iuganu, care activează și în echipa Națională, nu va trebui să se opereze la genunchi. Aceasta s-a accidentat în meciul cu echipa din București, iar spre finalul partidei, a părăsit terenul după ce o handbalistă de la CSM București a căzut involuntar pe piciorul ei. Investigațiile au fost realizate la o clinică din Târgu Mureș, iar rezultatul a fost unul îmbucurător. Deși Ana Maria Iuganu nu va juca timp de o lună, timp în care va face doar tratament și recuperare, acesta nu va avea nevoie de operație nefiind vorba de vreo leziune a ligamentelor încrucișate. Ulterior, undeva la începutul lunii martie, jucatoarea noastra va începe să ia parte la antrenamente.
Inainte de meciul direct situatia in clasamentul din Liga Florilor ne arata ca echipa noastra ocupa locul 4 cu 26 de puncte, in timp ce viitoarea adversara, CSM Craiova se afla pe locul 8 cu 21 de puncte .
REPORTER ANDREEA ZALESCHI, ALEX NICOLAE
IMAGINE ROBER OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ