Buzău-,,Smart Environment”

0
13

Constantin Toma, premiat la Gala Smart City Industry Awards
Municipiul Buzău a fost premiat în cadrul Galei Smart City Industry Awards la care au participat printre mulți alții, ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu alături de istoricul Adrian Cioroianu. Constantin Toma a primit titlul de ,,Primarul Anului” în timp ce orașul a fost premiat la capitolul -,,Smart Environment”.
La Palatul Parlamentului, sub patronajul Ministerului Apărării Naționale, a avut loc Gala Smart City Industry Awards, ce a avut în deschidere Conferința ,,Diplomația Orașelor – de la Soft Power la Smart City”. Municipiul Buzău, prin proiectele sale, a ocupat locul I la capitolul ,,Smart Environment”, cu proiectul ,,Smart, Green and Circular Buzău”.
Constantin Toma a ridicat și titlul de ,,Primarul Anului” .
În martie 2020, existau aproape 600 de proiecte și inițiative Smart City la nivel național, aproape dublu față de aceeași perioadă din 2019. În 2021, erau înregistrate peste 860 iar pentru anul se prefigurează, pentru prima oară, trecerea de o mie de proiecte – de la cele mai mici inițiative la cele mai ample și complexe proiecte.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ