BUZĂUL A PIERDUT LA BRĂILA

0
49

Cel mai recent meci al handbalistelor noastre in compania echipei HC Dunărea Brăila coboara Gloria Buzau de pe podiumul din Liga Florilor.
Miercuri la Brăila, Dunărea a întrerupt seria fastă a Gloriei Buzău, reușind o victorie clară, la capătul unui joc în care a condus în permanență.
Partida a fost controlată cap-coadă de echipa antrenată de Aurelian Roşca şi au fost perioade când evoluţia jucătoarelor formaţiei brăilene a fost una entuziasmantă. La fel a fost şi duelul verbal din tribună între cele două galerii, care au fost preocupate doar de încurajarea propriei echipe. La un moment dat, cele două galerii au scandat pentru unirea Basarabiei cu România.
Meciul a început sub cele mai bune auspicii pentru echipa gazdă, care a reuşit să înscrie de trei ori, prin Dmitrovic şi Tamires 2, iar tabela arăta 3-0 în minutul 3. Popa a marcat primul gol pentru echipa buzoiană dar Constantinescu a refăcut imediat diferenţa de trei goluri în favoarea gazdelor. HC Dunărea a condus şi la patru goluri 8-4, în minutul 13, însă în tabăra gazdelor a intervenit o automulţumire prematură, iar Gloria Buzău a profitat şi s-a apropiat la doar un singur gol, 9-8, pentru HC Dunărea în minutul 17. Intervenţia promptă de pe bancă a antrenorului Aurelian Roşca le-a trezit la realitate pe jucătoare, iar acestea au încheiat prima repriză en- fanfare. A fost 18-11 la pauză pentru HC Dunărea.
Popa a înscris primul gol în repriza a doua însă a fost doar o palidă consolare pentru Gloria Buzău. HC Dunărea a jucat foarte bine şi în repriza a doua şi, în minutul 33, după golul marcat de Elena Dache, a avut opt goluri avans, 20-12. Formaţia pregătită de Aurelian Roşca a controlat jocul până la final şi s-a impus cu 33-27, un scor care spune exact modul în care s-au desfăşutrat ostilităţile în teren în această partidă.
Dupa acest ultimul meci greu al handbalistelor noastre, SCM Gloria Buzău a încheiat anul pe locul 4 în Liga Florilor, cu 21 de puncte. Elevele lui Ovidiu Mihăilă intră într-o vacanță binemeritată, următorul meci pentru Gloria este programat pentru data de 4 ianuarie 2020, când glorioasele vor întâlni campioana SCM Râmnicu Vâlcea, în etapa restantă, cu numărul 10.

REPORTER ALEX NICOLAE
IMAGINE HC DUNAREA BRAILA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ