BUZĂUL ARE PREFECT

0
174

În conducerea instituţiei a fost numit şi al doilea subprefect
Au fost numiţi noi şefi la Prefectură. Omul de afaceri Silviu Iordache a fost instalat în funcţia de prefect, iar fostul primar al municipiului Râmnicu Sărat, Viorel Holban ocupă, începând de săptămâna aceasta cel de-al doilea post de subprefect. Cel două numiri făcute de Guvern completează echipa de conducere din care până acum făcea parte doar subprefectul Marieta Boloş.
Prefectura judeţului Buzău funcţionează, de acum, în formulă completă. După ce, cu o zi înainte Guvernul l-a numit pe Silviu Iordache în funcţia de prefect, iar pe Viorel Holban în cea de subprefect, joi dimineaţă cei doi au fost învestiţi şi au depus jurământul în cadrul unei ceremonii solemne.
Noul prefect, Silviu Iordache este un tânăr antreprenor şi a fost desemnat de organizaţia PLUS Buzău. În prima sa conferinţă de presă, ce a urmat momentului solemn al învestirii, prefectul a precizat că de la începutul mandatului ce i-a fost încredinţat se va preocupa de aceelerarea campaniei de vaccinare. O altă prioritate a lui Silviu Iordache este organizarea de concursuri pentru ocuparea funcţiilor de conducere din instituţiile deconcentrate.
Problemele de mediu sunt ţintite de asemenea de noul prefect, care s-a arătat nemulţumit de modul în care arată judeţul, din acest punct de vedere.
Desemnat de PNL pentru cea de-a doua funcţie de subprefect Viorel Holban vine la Casa Albă cu experienţa acumulată în calitate de primar al municipiului Râmnicu Sărat.
Numirea prefectului Silviu Iordache vine la aproximativ 3 luni de când fostul prefect Leonard Dimian a demisionat, perioadă în care, conducerea instituţiei a fost asigurată, pe rând, de subprefecţii desemnaţi de PNL, Adina Moiseanu şi Marieta Boloş.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ