BUZĂUL, DIN CODAȘ … FRUNTAȘ

0
17

După ce, duminică au fost confirmate cele mai multe persoane infectate cu Covid-19, în județul Buzău, de la începutul pandemiei, respectiv, 32 de cazuri, conform datelor Direcției de Sănătate Publică, luni au fost confirmate alte 18 cazuri. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 326. Totodată, în acest week-end au fost înregistrate încă două decese .
Încă două decese , anunţate de Direcţia de Sănătate Publică, ridică la șapte numărul pacienţilor confirmaţi cu Covid 19, din judeţul Buzău. De această dată, este vorba despre un bărbat în vîrstă de 47 de ani, care suferea de o boală pulmonară și un bătrân în vârstă de 84 de ani care suferea de multiple boli associate. Bărbatul de 47 de ani, era internat la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Buzău și fusese diagnosticat cu boală pulmonară obstructivă cronică. Totodată, Direcția de Sănătate Publică a fost informată de către Spitalul Județean că, la nivelul unității, a fost înregistrat un deces al unui pacient în vârstă de 84 de ani, confirmat cu COVID-19 sâmbată, tot în secția ATI. În acest context, prefectul Județului transmite buzoienilor prudență și responsabilitate maximă, pentru că pericolul nu a trecut.
Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău numărul celor confirmați cu temutul virus a ajuns la 326. De asemenea, 25 de persoane se află în carantină instituționalizată, iar 1180 persoane sunt izolate la domiciliu, iar148 persoane sunt declarate vindecate și externate.

Iuliana Sîrbescu /Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ