Buzăul după prima săptămână de recensământ

0
26

Județul Buzău la mijlocul clasamentului, potrivit INS
A trecut o săptămână de la debutul Recensământului Populației și Locuințelor din România. Potrivit datelor statistice, județul Buzău se află la mijloul clasamentului în ceea ce privește numărul de chestionare completate online în cadrul primei etape de autorecenzare.
Începând cu data de 14 martie a fost dat startul Recensământului Populației și Locuințelor din România. Până pe 15 mai, buzoienii se pot autorecenza online, având nevoie doar de un calculator sau telefon și de o conexiune la internet. De la începutul campaniei și până în prezent, Institutul Național de Statistică a recepționat 589.794 de chestionare.
Capitala este pe primul loc, cu peste 84.000 de chestionare completate și trimise. Urmează județul Cluj, cu peste 26.000 de chestionare. Podiumul este completat de județul Ilfov, de unde s-au primit puțin peste 24.000 de chestionare. Județele Mehedinți cu 3600 de chestionare, Tulcea cu 4500 de chestionare, respectiv Giurgiu cu 5100 de chestionare sunt codașele clasamentului întocmit de Institutul Național de Statistică.
După o săptămână de la debutul recensământului, Județul Buzău se află la mijlocul clasamentului, cu un număr de 10383 de chestionare completate.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ