BUZĂUL, MAI CEVA CA PARISUL

0
78

,,Cel mai bun brand de oraș din Europa”

Municipiul Buzău a câștigat premiul pentru cel mai bun brand de oraș în cadrul unei gale organizată de către publicația “Transform magazine”. Primarul Constantin Toma a precizat la finalul competiției faptul că, prin acest premiu, Buzăul a devenit cunoscut pe harta orașelor europene.

Municipiul Buzău este câştigătorul premiului pentru cel mai bun brand de oraș în cadrul galei Transform Awards 2021 organizată la Londra. În finala organizată de către publicația “Transform magazine” s-a aflat Parisul, unul dintre cele mai frumoase orașe ale Franței şi ale Europei.
“Brandul de oraș al Buzăului, dezvoltat de Primăria Buzău, împreună cu domnul Adrian Mironescu, de la compania ieșeană de branding WIRON a câștigat prestigioasa categorie “Best place or nation brand”, la cea de-a 12-a ediție a “Transform Awards”, cel mai important eveniment global, desfășurat la New York, Londra, Dubai și Shanghai care recompensează și celebrează excelența în dezvoltarea și transformarea brandurilor. Proiectul românesc a depășit rebrandingul dezvoltat pentru municipalitatea Paris, care a fost recompensat cu “silver”. Premiile s-au decernat pe 23 iunie 2021, la Londra, în cadrul unei gale internaționale”, a transmis Primăria municipiului Buzău.
Competiţia a fost urmărită de conducerea Primăriei, în transmisiune on-line.
Prin acest premiu, municipiul Buzău a ajuns pe o hartă a orașelor europene, ca strategie de comunicare, promovare a orașului și deschidere către potențiali investitori și colaboratori.
Pe pagina de Facebook a primarului Constantin Toma buzoienii au transmis felicitări pentru efortul depus și au cerut în continuare implicare pentru dezvoltarea orașului.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ