BUZĂUL, O ŢINTĂ PENTRU ŞEFUL FRF? Cu o singură echipă la „C”, Buzăul are 8 voturi

0
79

Presedintele Federatiei Române de Fotbal a sosit în acest weekend la Buzău, pentru a patra oară în ultimele nouă luni. Seful FRF a asistat la un meci de Liga a V-a si la confruntările echipelor buzoiene din liga secundă de futsal.
Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a vizitat Buzăul pentru a patra oară în ultimele nouă luni de zile, acesta urmărind în weekend partida din liga a V-a, dintre Voinţa Limpeziş şi Voinţa Căldărăşti, pentru ca ulterior să asiste la meciurile de futsal ale celor două reprezentante buzoiene din liga a II-a.În ciuda faptului că Buzău are o singură reprezentantă în fotbalul „mare”, judeţul nostru are 8 voturi în perspectiva alegerilor următorului conducător al FRF. Răzvan Burleanu nu a dorit să discute cu reprezentanţii mass-mediei locale, însă Adrian Petre, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal a negat orice legătură între vizitele şefului FRF şi numărul însemnat de voturi pe care îl deţine judeţul nostru.
Buzăul are opt voturi, majoritatea datorită cluburilor de fotbal cu activitate exclusiv juvenilă sau de futsal. Cele şapte formaţii cu drept de vot sunt: Fortius Buzău, Onix Râmnicu Sărat, Luceafărul Buzău, Olimpia Râmnicu Sărat, Viitorul Buzău, LPS Buzău, Viitorul Verneşti, alături de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ