BUZĂUL SE ÎMBRACĂ ÎN HAINE DE SĂRBĂTOARE

0
30

Sărbătorile de iarnă, ale celui mai atipic an, bat la ușă. Este forfotă mare în oraș, pregătirile pentru Crăciun sunt în toi. Potrivit Primăriei municipiului Buzău, începând cu 1 Decembrie, buzoienii vor putea admira un inedit spectacol de lumini în tot orașul. De asemenea, doi falnici brazi, donați de un gospodar din comuna Merei, îi vor încânta pe buzoieni pe toată perioada sărbătorilor.
Din cauza restricțiilor impuse de pandepidemia de coronavirus, în municipiul Buzău, autoritățile au fost nevoite să renunțe la organizarea Tîrgului de Crăciun și a Orașelului Copiilor. Cu toate acestea, Primăria primite buzoienilor multe surprize. Principalele străzi din oraș vor fi iluminate festiv. Zilnic, pe arterele principale ale orașului se lucrează de zor la instalarea luminilor ornamentale.
Lucrătorii primăriei au amplasat zilele acestea cei doi brazi în Piața Daciei și în Parcul Crâng, urmând ca aceștia să fie împodobiți.
Potrivit viceprimarului municipiul Buzău, angajații primăriei fac tot posibilul ca aceste lucrări să fie finalizate până pe data de 1 Decembrie, când se sărbătorește Ziua Națională a României.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ