BUZOIAN DE PERSPECTIVĂ! În ciuda performanţei sportive, Băiculescu vrea să devină medic

0
126

Mihail Băiculescu este al doilea voleibalist buzoian participant în cadrul Campionatului European de cadeţi. Puştiul, legitimat la CSS Buzău, este printre cei mai buni 12 jucători din ţară, iar convocările la lotul naţional şi rezultatele obţinute cu echipa de club confirmă acest lucru. În ciuda perspectivelor sportive, Băiculescu vrea să devină medic.
Voleibalistul Mihail Băiculescu s-a întors de la Campionatul European de cadeţi, acolo unde s-a clasat cu lotul reprezentativ al României pe locul nouă, în urma unor rezultate lăudabile ale micilor „tricolori”. Buzoianul face parte din lotul CSS Buzău şi este antrenat de Georgiana Constantin.
După Theo Frîncu, Băiculescu este al doilea buzoian prezent în cadrul unei competiţii europene de anvergură. Jucătorul Clubului Sportiv Şcolar din Buzău este văzut drept o mare speranţă a voleiului, însă gândurile sale se îndreaptă spre medicină, acesta dorindu-şi „să îmbrăţişeze” o carieră în acest domeniu.
Băiculescu este elev al Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” şi face parte din echipa CSS Buzău din 2011, perioadă în care şi-a desfăşurat activitatea sub îndrumarea tehnicienilor Georgiana Constantin şi Marian Boldişteanu.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ