BUZOIENCELE AU DRES BUSUIOCUL

0
84

Așa se încheia un duel între o formație cu pretenții, de cupă europeană și o echipă nou- promovată în Liga Florilor. Stranierele bine remunerate ale Gloriei Buzău – egalele lui Bucă, Leuștean, Beșleagă și Vartic, ultima – autoarea unui gol de poveste.
Rezultat greu de digerat de conducerea clubului, înregistrat de secția cea mai răsfățată și mai admirată din Crâng. Situația s-a schimbat la 180 de grade în următoarea confruntare. Galațiul, antepenultima clasată dar continuatoarea unui club de tradiție în handbalul autohton n-a rezistat decât o repriză. Muștruluite copios de banca tehnică, buzoiencele au înțeles că nu mai e loc de pași greșiți, mai ales cu adversarii mai slab cotați. După pauză, echipa considerată oaspete a predat o adevărată lecție de handbal, ce i-a permis un avantaj de 10 goluri când mai erau doar 8 minute de joc. Nu mai puțin de 9 jucătoare și-au făcut loc pe lista marcatoarelor Principalele realizatoare au fost Rotaru și Janjusevic, cu câte 5 reușite, secondate de interii Alina Ilie și Petruș. Antrenorul Mihăilă recunoaște că încă mai este de lucru la echipă dar e mulțumit că șocul din meciul cu Activ Ploiești a produs o schimbare pozitivă în atitudinea elevelor sale.
Victoria repurtată în fața celor de la malul Dunării readuce Buzăul pe locul 5, cu un punct deasupra celeilalte Glorii din Bistrița și, la egalitate cu formația din Cisnădie.
Suporterii au un motiv de bucurie, în plus: viitorul meci al fetelor noastre contra Zalăului lui Tadici va fi transmis pe TVR1, joi 18 februarie, de la ora 16.00.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ