BUZOIENII, ÎN AȘTEPTAREA SĂRBĂTORILOR

0
134

În centrul orașului au început deja pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. Brazii au ajuns astăzi la Buzău și urmează să fie amplasați în mai multe zone ale municipiului. Pe platoul din Piața Dacia a fost amenajat și patinoarul pe care vor putea patina în același timp 200 de persoane. Buzoienii care au trecut prin centrul orașului se bucură deja de decorațiunile luminoase și de amenajările care se fac pentru ca toate pregătirile să fie finalizate până pe 1 decembrie.

Și pe străzi lucrătorii montează de câteva zile luminițele festive. Față de anul trecut, mai multe artere vor fi împodobite atât cu beculețe multicolore, cât și cu steaguri.

Pe patinoarul din centrul orașului toţi elevii buzoieni se vor putea da cu patinele în mod gratuit. Există, totuşi, o condiţie, doritorii trebuie să se prezinte în mod organizat, cu clasa. De altfel, Primăria va trimite adrese tuturor şcolilor din oraş, în care vor fi specificate condiţiile în care grupurile organizate pot obţine accesul gratuit pe gheaţă. Tariful perceput pentru închirierea unei perechi de patine este 10 lei.(DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ