Buzoienii fac coadă la ajutoarele pentru încălzire

0
64

Sute de cereri depuse, mii de oameni așteptați în zilele următoare la ghișee
RAM TERMO-VERDE a anunțat că va furniza căldură având în vedere temperaturile scăzute înregistrate pe parcursul nopților. O veste bună și nu prea pentru buzoienii racordați încă la sistemul centralizat de distribuție a energiei termice. Se tem de facturi mari, având în vedere explozia prețurilor la gaze și energie electrică din acest motiv s-au așezat la cozi în fața Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Buzău pentru a beneficia de ajutoare la încălzire.
Funcționarii din cadrul Direcției de Asistență Socială se așteaptă în următoarea perioadă la un val de cereri din partea buzoienilor.Cei mai mulți dintre beneficiari sunt persoane vârstnice, pensionari dar și familii numeroase cu venituri reduse care nu mai fac față cheltuielilor.
Pot cere ajutorul de încălzire pentru sezonul rece familiile care au venituri nete lunare mai mici de 1.386 de lei pe fiecare membru sau persoanele singure care câștigă pe lună până în 2.053 de lei. Persoanele care dețin depozite bancare cu o valoare mai mare de 3000 lei nu sunt îndreptațite să beneficieze de ajutor de încalzire.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ