C. PETRE A ÎNSCRIS ÎN POARTA TURCILOR! Buzoianul a marcat golul de 3-0 în disputa cu Fenerbahce

0
49

Clipe de neuitat pentru mijlocaşul buzoian al formaţiei bucureştene Juventus. Ciprian Petre a înscris golul de 3 la 0 prin care nou promovata din Liga I a învins una din cele mai cunoscute echipe din Turcia, într-un amical de gală, în care Fenerbahce a folosit toate vedetele din lot. Juventus s-a impus în cele din urmă cu 3 la 2, iar reuşita fostului mijlocaş de la Gaz Metan a asigurat una din cele mai frumoase victorii din istoria clubului bucureştean.
Rezultat mare pentru nou promovata în Liga I, Juventus Bucureşti. Formaţia pentru care evoluează şi buzoianul Ciprian Petre a învins cu 3 la 2 Fenerbahce Istanbul, una din cele mai cunoscut formaţii din Turcia. Bucureştenii au făcut spectacol în primele 45 de minute, când au reuşit să înscrie de trei ori. Muscă a deschis scorul în minutul 5, după o greşeală a portarului Volkan.
Băjenarul a dublat avantajul celor de la Juventus în minutul 17.
Mijlocaşul buzoian, Ciprian Petre a înscris pentru 3 la 0 în minutul 45, punând punct unei reprize de vis a formaţiei sale.
Turcii și-au revenit după pauză și au reușit să înscrie de două ori. Ekici, minutele 56 și 67 a marcat golurile turcilor, prea puţin pentru mijlocaşul „canarilor” pentru a schimba echipa învingătoare. Din echipa başkanilor n-au lipsit fotbaliși precum Van Persie, Neustadter și Valbuena.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ