C-TIN IONESCU: „E LEGAL TRANSPORTUL CU MAXI TAXI ?” Consilierul local cere primăriei articolul din lege

0
176

Nemulțumire a consilierului local C-tin Ionescu în privința transportului în comun din municipiul Buzău și în special la adresa serviciului de maxi-taxi. Ionescu a trimis primăriei Buzău o adresă prin care solicită publicarea strategiei de modernizare a transportului public de călători. Se cere numărul de maxi taxi din Buzau dar și starea tehnică a acestora . Cererea vine pe fondul nemulțumirilor cetățenilor, care trebuie să circule înghesuiți și fără aer condiționat.
C-tin Ionescu consideră că în lege nu există menționat ca mijloc de transport în comun autovehiculul de tip maxi-taxi. În consecință, atribuirea de contracte unor astfel de societăți ar încălca legea.
Andrei Neder, viceprimarul căruia i s-a trasat recent în atribuții și problema transportului în comun, a declarat că primăria are o viziune și una chiar îndrăzneață. La nivelul municipiului Buzău se dorește amenajarea unei linii de troleibuz. Cît privește legalitatea transportului cu maxi-taxi, administrația locală va studia acest aspect.

Florin Zafiu; Laurențiu Grozea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ