C-TIN IONESCU SOLICITĂ CONVOCAREA UNEI ȘEDINȚE EXTRAORDINARE A CLM PE TEMA POLIȚIȘTILOR LOCALI

0
143

Consilierul local independent C-tin Ionescu a remis azi un comunicat presei locale.

constantin-ionescu-300x240Acesta este îngrijorat de turnura luată de cazul polițiștilor locali după decizia de vineri a Tribunalului Buzău.

Ionescu se teme că Primăria Buzău va plăti de două ori pentru paza unităților de învățământ: o dată polițiștii locali, a doua oară firmele de pază private. Dar iată comunicatul:

„Având in vedere decizia instanţei de judecata iegata de disponibilizarea celor 323 de poliţişti locali, cu implicaţii asupra bugetului Municipiului Buzău, va rog sa convocaţi de urgenta Consiliul Local Municipal Buzău in vederea clarificării următoarelor aspecte:

  1. Care sunt paşii legali pana la finalizarea procesului, cu o soluţie definitiva si irevocabila, din punct de vedere al celor 323 de angajaţi ai politiei locale care au primit preaviz de disponibilizare;
  2. Cate contracte au fost încheiate cu firmele de paza la instituţiile publice si care a fost procedura de”achiziţie;
  3. Cum va fi asigurata paza, începând de la aceasta data, la instituţiile publice.

Urgenta acestei solicitări este argumentata de impactul grav, prin aplicarea sentinţei tribunalului, asupra bugetului local pe anul 2016-2017 prin evitarea unor plaţi duble.

Este o obligaţie pentru noi, consilierii locali, cat si pentru dumneavoastră, aleşi prin votul cetăţenilor, sa găsim o soluţie decenta de ieşire din acest impas.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ