C-TIN IONESCU: „SUNT PREA ÎNALTE!” ! Controversă asupra limitatoarelor de viteză

0
105

Limitatoarele de viteză realizate de primărie în preajma unităților de învățământ sunt contestate de șoferii din Buzău. Iată ce scrie azi pe domnuleprimar.ro un conducător auto.
CARTON
”Domule primar acele trambuline din beton sunt de prost gust. Ne vor face sa ajungem cu siguranta mai des la service. Spun asta fiindca eu personal mi-am zgariat un prag la masina personala…”.
Semne de întrebare are și consilierul local C-tin Ionescu. Acesta a trimis Inspectoratului Județean de Poliție o adresă prin care solicită a i se preciza dacă limitatoarele sunt omologate ca și execuții pentru siguranța traficului rutier și dacă respectă specificațiile tehnice.
Reprezentanții IPJ afirmă că limitatoarele montate de Primăria Buzău au primit aviz din partea poliției. Pe de altă parte angajații Urbis au vopsit în această dimineață denivelările pentru a fi mai vizibile.
Cu toate acestea șoferii se plâng în continuare pentru că acestea sunt mult prea dure și vor ajunge cu autoturismele în service-uri.
Pe de altă parte, există și foarte mulți cetățeni, care fie au copii la școală, fie nu dețin autoturisme, care susțin ideea primăriei. Un lucru e aproape cert, accidentele cu șoferi netenți și elevi accidentați pe trecerile de pietoni vor dispărea în preajma școlilor.

Florin Zafiu;

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ