CABINET STOMATOLOGIC DE URGENŢĂ

0
711

Urgenţele stomatologice vor putea fi tratate într-un cabinet deschis în incinta Colegiului Agricol. Funcţionarea cabinetului va fi asigurată cu cu medici stomatologi și asistenți medicali din cadrul dispensarelor școlare din municipiul Buzău.
Buzoienii îşi vor putea trata problemele stomatologice urgente în cadrul unui cabinet ce va fi deschis de dimineaţă până seara, la Colegiul Agricol. Înfiinţarea cabinetului a fost stabilită printr-o hotărâre a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, în care se precizează şi faptul că acesta va fi deservit de personalul medical din reţeaua şcolară.

“Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Buzău

HOTĂRĂȘTE:

Art.1 (1) Se aprobă înființarea unui cabinet stomatologic pentru intervenții în caz de urgență stomatologică, în cadrul Dispensarului Școlar nr. 4 (Colegiul Agricol, dr. Constantin Angelescu), din municipiul Buzău, strada Crizantemelor, nr. 17.
(2) Programul de funcționare al cabinetului stomatologic va fi de 12 ore, în intervalul orar 08-20, iar personalul va fi asigurat de Primăria municipiului Buzău, cu medici stomatologi și asistenți medicali din cadrul dispensarelor școlare din municipiul Buzău”, se arată în hotărâre.

Activitatea în cabinetele de medicină dentară a fost suspendată temporar, ca măsură de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus, începând cu 22 martie, prin Ordonanţa militară 2, privind măsuri de prevenire a răspândirii Covid-19.
Conform ordonanței militare, sunt permise intervențiile stomatologice de urgență.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ