Căciula schimbă uniforma polițiștilor

0
146

SNPPC : “Nu există în nicio Polițe din lume o căciulă mai urâtă”
Polițiștii își vor schimba în curând uniformele. Ministerul Afacerilor Interne a prezentat sindicatelor din poliție noul proiect privind modelul de uniformă pentru Poliția Română și Poliția de Frontieră. Sunt mai elegante, iar căciula, cea mai urâtă din lume, dispare, anunță sindicatele.
Angajații Poliției Române și cei ai Poliției de Frontieră ar putea beneficia în curând de noi uniforme.

SINDICATUL EUROPOL FACEBOOK
“La elaborarea proiectelor de uniformă s-a avut în vedere utilizarea unor materiale care să asigure o mobilitate corespunzătoare și un confort termic sporit…Conform modelelor prezentate… noua uniformă a polițiștilor va fi o combinație între cea purtată de polițiștii din state precum Spania, Olanda sau Belgia”, a transmis Sindicatul Europol.
Sunt mult mai elegante iar din componența uniformelor va dispărea vechea căciulă care din punct de vedere estetic și funcțional nu se ridică la standarde înalte.
Erau nevoie de noi uniforme? Polițiștii spun că da, dar înainte sunt mult mai multe priorități.
Având în vedere unele ipoteze apărute în spațiul public cu privire la schimbarea uniformei de serviciu a polițiștilor, Sindicatul Național al Polițiștilor din România DECUS a solicitat ca echiparea completă cu noua uniformă să se facă pe o perioadă de 3 ani, timp în care să fie aprobate spre folosire atât noile, cât și actualele ținute de serviciu.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ