CADOU INEDIT PENTRU LOCUITORII DIN PÂRSCOV

0
165

Cadou surpriză, al Primăriei Pârscov, pentru locuitorii comunei. În localitatea natală a poetului Vasile Voiculescu, în prag de sărbători oamenii s-au bucurat, în premieră de un spectacol inedit, de muzică clasică. Pe scena Căminului Cultural s-a aflat orchestra de cameră a Liceului de Artă din Buzău, iar spectacolul a fost completat de un program de colinde şi muzică populară susţinut de copii din Pârscov.
Sala de spectacole a Căminului Cultural din Pârscov a semănat, joi cu o sală de concerte. La invitaţia Primăriei, o orchestră de muzică de cameră a susţinut un recital ce a inclus, pe lângă muzica clasică şi partituri româneşti, consacrate.
A fost un cadou al Primăriei Pârscov pentru locuitorii comunei, după ce, cu o zi înainte, Moş Crăciun i-a vizitat pe cei mici.
Spectacolul a fost completat de ansambluri ale copiilor din Pârscov, care au încântat publicul cu colinde şi cântece populare specifice zonei şi sezonului, dar şi cu muzică uşoară şi folck.
La spectacolul oferit de Primăria Pârscov au fost invitaţi şi s-au aflat în sală cetăţeni ai comunei, dar şi foşti şi actuali profesori şi învăţători ai Şcolii generale „Vasile Voiculescu”, din localitate.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ