CADOURI DE LA CRUCEA ROŞIE

0
97

În prag de sărbători, Crucea Roşie demarează noi proiecte umanitare. Copii şi familii nevoiaşe din judeţul Buzău vor primi pachete cu alimente, haine, încălţăminte şi jucării. Cadourile vor fi asigurate cu sprijinul unor sponsori, dar şi din donaţiile realizate prin proiectul „Banca de alimente”.

Crucea Roşie Buzău a început astăzi o campanie de strângere de alimente, voluntarii fiind prezenţi într-un centru comercial alături de asistenţi medicali care vor măsura tensiunea celor care doresc.

Voluntarii Crucii Roşii vor aduce bucurie de sărbători unor copii nevoiaşi, dar şi bătrânilor de la Centrul Marghiloman. Ei vor fi prezenţi zilele următoare în trei locaţii, unde vor împărţi alimente haine şi jucării.

În weekend, elevi din clasele primare din Nehoiu şi Râmnicu Sărat vor beneficia de consultaţii stomatologice gratuite, de diagnostic, sfaturi pentru sănătate orală şi produse igienă orală în cadrul programului „Zâmbete Colgate” derulat cu sprijinul filialei de Cruce Roşie din Buzău.(Laurenţiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ