Cadouri, focuri de artificii și spectacole pentru copii

0
21

Consiliul Județean pregătește un un Crăciun de poveste
Consiliul Județean Buzău organizează în luna decembrie, o serie de manifestări prilejuite de sărbătorile de iarnă, reunite sub denumirea ”Decembrie Magic”. Cu ocazia Sărbătoririi Zilei Naționale a României, instituția va oferi o masă tradițională pentru un număr de aproximativ 1000 de beneficiari din cadrul căminelor de bătrâni din județul Buzău precum și persoanelor adulte cu handicap instituționalizate.
Pe 5 decembrie în parcul din Stațiunea Sărata Monteoru copiii vor primi cadouri de la Moș Nicolae. Seara se va încheia cu magia unui foc de artificii. În ziua de 6 decembrie copiii vor primi cadouri la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău, unde sunt invitați să urmărească spectacolul de teatru pentru copii ”Punguța cu doi bani ”.
Pe 21 decembrie toți cei mici sunt invitați să participe la întâlnirea cu Moș Crăciun acolo unde bineînțeles vor fi așteptați cu cadouri.
În perioada 1-23 decembrie în parcul din curtea Centrului Muzeal I.C. Brătianu va fi organizat un Târg de Crăciun de unde buzoienii pot achiziționa produse specifice sărbătorilor de iarnă.
În luna decembrie Consiliul Județean estimează că Moș Crăciun va ajunge la peste 12.000 de copii

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ