CADOURI PENTRU SURDO- MUȚI

0
79

Moș Crăciun a fost darnic, în acest an, și cu persoanele surdo- mute din Buzău. Ca la fiecare Crăciun, ajutoarele moșului au mers cu cadouri la acești tineri. Și nu i–a găsit acasă, ci chiar în Piața Daciei, lucrând. Aceștia s-au bucurat de cadourile oferite de reprezentanții unui club de motocicliști din Buzău, care au făcut un obicei de a le face cadouri în fiecare an.
Dacă pentru cei mai mulți dintre noi, sărbătorile de iarnă sunt motive de bucurie și de emoții, pentru alți semeni de-ai noștri, Crăciunul poate aduce și sentimente de tristețe pentru că nu pot asculta sau fredona colinde. Dar printre noi mai există oameni care știu acest lucru și încearcă să le alunge tristețea prin gesturi frumoase. Vorbim despre reprezentanții unui club de motociliști din Buzău, care au făcut un obicei de a merge, an de an, la surdo-muții din Buzău. Le duc cadouri și îi întreabă ce au făcut peste an, iar acest gest le umple inima de bucurie surdo-muților. Așa au făcut motociliștii și vineri, când au mers la surdo-muți. Însă nu i-au găsit acasă, ci în Piața Daciei, unde lucrau și încercau să mai câștige un bănuț în urma vânzării lucrurilor confecționate de ei.
Bucuria a fost mare pe chipurile surdo-muților, care au văzut că nici anul acest, prietenii lor, motocicliști nu i–au uitat și le-au adus daruri.
Sunt ani la rând de când motociliștii vizitează de sărbători persoanele surdo-mute din Buzău. Prin gestul lor nu vor decât să dea un exemplu și să îndemne și alte persoane să ajute aceste categorii defavorizate.
După ce au primit darurile, inimile surdo-muților s-au umplut de bucurie. Sunt fericiți că, și în acest an, oameni cu suflet mare au avut grijă de ei și le-au adus daruri de la Moș Crăciun.
La final, ajutoarele lui Moș Crăciun au primit daruri din partea surdo-muților, aceștia oferindu-le obiecte de decor confecționate chiar de ei.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ