CÂINII DIN PADOC, TOT MAI IUBIȚI

0
77

Buzăul se poate mândri cu cetăţeni iubitori de animale. Acest lucru se poate vedea din numărul mic de câini rămaşi în padocul Urbis Serv din municipiu. O parte dintre patrupezi sunt deja daţi spre adopţie, urmând să fie pregătiți pentru a ajunge în noua lor familie.
Micile patrupede din padocul din municipiu sunt tot mai căutate. Buzoienii care vor să adopte un câine se gândesc să aleagă unul care trăiește în adăpost și să îi ofere o viață mai bună. Fiecare persoană care trece pragul padocului este întâmpinată cu entuziasm de cățeluși, dând din coadă și cu o privire blândă. Imediat se atașează și oferă iubire celor care vin. Așa se face că numărul câinilor din padocul din municipiul Buzău a scăzut în ultima perioadă datorită numărului mare de adopții.
Animăluțele sunt promovate și pe rețelele de socializare, iubitorii de animale putând astfel să-și facă o idee despre viitorul membru al familiei. Întregul proces de adopție este gratuit și fiecare cățel adoptat, înainte de a ajunge în noua lui familie, este sterilizat, deparazitat și vaccinat.
În vara aestui an, a avut loc Ziua Porților Deschise în cadrul padocului Urbis Serv, când 19 câini și-au găsit o nouă casă.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ