CALAMITĂŢILE NU ÎNTÂRZIE LUCRĂRILE

0
40

Efectele calamităţilor din cursul acestui an nu vor influenţa mersul lucrărilor la podul de la Vadu Paşii. Conducerea Consiliului Judeţean dă asigurări că termenul de finalizare stabilit cu constructorul nu va fi depăşit, ba chiar este posibil ca podul să fie dat în folosinţă mai devreme.
În primăvara sau vara anului viitor se va putea circula pe podul de la Vadu Paşii. Asta crede preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, care nu are nici un fel de îndoială, că termenul de finalizare a lucrărilor ar putea fi depăşit. Asta în condiţiile în care au fost luate în calcul unele sincope provocate de capriciile vremii.
Calamităţile nu au afectat nici bugetul alocat prin contract, lucrărilor de refacere a podului de la Vadu Paşii. Ploile abundente din primăvară au produs avarii doar pentru organizarea de şantier, nu pentru construcţie.
Lucrările de construcţie a podului din localitatea Vadu Paşii, amplasat lângă cel vechi de cale ferată, proiectat de Anghel Saligny, au început în luna septembrie a anului trecut. Tot atunci a început şi decopertarea asfaltului la vechiul podul rutier, calea de circulaţie urmând a fi îngustată.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ