CĂLĂTORII GRATUITE CU AUTOBUZUL

0
227

Buzoienii vor putea circula gratuit cu autobuzul, în perioada Sărbătorilor. Anunțul a fost lansat de Primărie, iar gratuitatea va fi valabilă atât de Crăciun, cât și de Revelion. Măsura are drept scop reducerea traficului, mai ales în zonele comerciale, cunoscute pentru aglomerația formată în preajma finalului de an.
În preajma Crăciunului și a Revelionului apar blocaje în trafic, mai ales pe Bulevardul Unirii și în zona centrelor comerciale. Pentru ca aceste situații să fie evitate, primarul Constantin Toma a anunțat că, pe 17 decembrie, în ședința Consiliului Local Municipal, va veni cu o propunere prin care, timp de 6 zile, transportul să fie gratuit nu doar pentru pensionari și elevi, ci pentru toți buzoienii.
Prin urmare, timp de 6 zile, Trans Bus nu va face încasări, însă acest lucru nu reprezintă un impediment. Și asta pentru că, după cum a mai menționat Constantin Toma, încasările societății au crescut considerabil în ultimele luni.
Gratuitatea la transportul public va fi valabilă în zilele de 23, 24 şi 25 decembrie, respectiv 30, 31 decembrie şi 1 ianuarie.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ