CĂLĂTORII MODERNE! Bilete electronice pe autobuze

0
190

Buzoienii care călătoresc cu mijloacele de transport în comun vor beneficia de conditii moderne. Societatea Trans Bus se află în plin proces de achizitie a unui sistem de taxare electronic. Practic, călătorii nu vor mai achizitiona bilete de la taxatoare, ci de la aparate electronice.
Trans Bus începe să se modernizeze. După ani de zile în care societatea pierdea teren în fața firmelor de maxi taxi, acum conducerea Trans Bus vrea să ofere buzoienilor un transport în comun modern. În curând, vor mai ajunge la Buzău 15 autobuze din Olanda, iar până la finalul anului, se va implementa și sistemul de taxare electronic.
Pentru a-și suplimenta veniturile, Trans Bus a început să își valorifice și parcarea generoasă de care dispune. Firmele care dețin dube sau tir-uri și vin să se aprovizioneze ori să încarce marfă de la fabricile din zona industrială își pot parca autovehiculele în curtea Trans Bus, contra cost.
Prin implementarea sistemului de e-ticketing, biletele de hârtie vor fi înlocuite cu cartele magnetice, care vor fi vizate de călători la urcarea în autobuz.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ