CĂLDURĂ, LA MUZEU, TOT DE LA RAM

0
59

Problema încălzirii, pe timp de iarnă a clădirii Muzeului Judeţean, şi-a găsit o rezolvare de moment. Agentul termic va fi furnizat, în continuare, de Regia Autonomă Municipală, urmând ca, pe viitor, imobilul să fie utilat cu o sursă proprie de încălzire.
Consiliul Judeţean a demarat procedurile pentru dotarea clădirii în care funcţionează Muzeul Judeţean, Teatrul George Ciprian şi Centrul Judeţean de Cultură şi Artă, cu o centrală proprie care să asigure căldura pe timpul iernii. Timpul este, însă foarte scurt până la începerea sezonului rece, astfel că, până când instalaţia va fi pusă în funcţiune, căldura în imobil va fi asigurată tot de Regia Autonomă Municipală.
SINCRON: Petre Emanoil Neagu, preşedintele Consiliului Judeţean Buzău 23:47-24:41(pentru Muzeul Judeţean…rioada de iarnă)
La sfârşitul lunii august, Muzeul Judeţean a primit o notificare din partea Primăriei cu privire la sistarea furnizării agentului termic de către Regia Autonomă Municipală. Exista astfel riscul ca, la iarnă, muzeul să nu aibă căldură, iar exponatele, multe dintre ele, deosebit de valoroase să fie deteriorate. De suferit din cauza frigului ar fi avut şi Teatrul George Ciprian, care funcţionează în aceeaşi clădire. Între timp, aşa cum precizează conducerea Consiliului Judeţean, s-a ajuns la o înţelegere pentru ca RAM să asigure şi în această iarnă încălzirea clădirii.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ