CALORIFERE CALDE

0
64

De vineri seară, buzoienii racordați la sistemul centralizat de încălzire se vor bucura de căldură în apartamente. Regia Autonomă Municipală a pornit instalațiile în cursul zilei, urmând ca abonații să primească energie termică doar noaptea. De săptămâna viitoare, caloriferele buzoienilor vor fi calde și pe timpul zilei.
Regia Autonomă Municipală a pornit, în cursul zilei de vineri, instalațiile de încălzire, iar caloriferele au început să se încălzească. Până la mijlocul săptămânii viitoare, RAM va furniza căldură doar noaptea pentru ca, cel mai probabil de miercuri când meteorologii anunță răcirea vremii, instituția să mențină deschise robinetele 24 de ore din 24 de ore.
Autoritățile dau asigurări că sistemul de încălzire pus la punct în ultimele luni va funcționa fără sincope, iar buzoienii vor avea căldură toată iarna.
Regia Autonomă Municipală mai are, la acest moment, aproximativ 7.800 de abonați, dintre care circa 5.000 primesc apă caldă și căldură de la noul sistem de termoficare. Buzoienii vor plăti anul acesta aproape 300 de lei pentru fiecare gigacalorie consumată, prețul fiind similar celui practicat anul trecut.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ