CĂMIN DE BĂTRÂNI NOU, LA COSTEȘTI! Investiție realizată cu fonduri europene

0
2393

Cămin de bătrâni nou, la Costești. Administrația locală a reușit să atragă aproape 35 de miliarde de lei într-un proiect prin care a realizat un azil modern și dotat, în care vor putea fi găzduite peste 40 de persoane. Centrul a fost inaugurat astăzi, iar în cel mai scurt timp va putea găzdui și primii beneficiari.
Căminul de bătrâni a fost realizat de către administrația locală din Costești, împreună cu Direcția de Asistență Socială și Protecție Socială Buzău. Proiectul a fost finanțat din fonduri europene în valoare de peste 35 de miliarde de lei vechi. Investiția este unică în județul Buzău și poate deveni un exemplu și pentru alte administrații locale.
De serviciile căminului din Costești se vor putea bucura 18 bărbați, 24 de femei, dar și cinci persoane de etnie romă. Aceștia pot beneficia de găzduire și îngrijiire, de asistență medicală și socială . În cadrul Căminului pentru persoane vârstnice Sfinții Constantin Și Elena din Costești vor fi angajate 30 de persoane, cae vor asigura îngrijirile necesare pentru toți beneficiarii.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ