CAMION DE GUNOI, ÎNGHIȚIT DE ASFALT

0
88

 

Un camion al firmei de salubritate din oras a fost înghitit de asfalt, în zona Crâng. După ce a descărcat zeci de tomberoane de gunoi, roata masinii a rămas întepenită într-o gură de canal care s-a surpat sub greutatea utilajului. Angajatii de la RER s-au chinuit aproape o oră să scoată masina din groapă.

Zi grea pentru șoferul și manipulanții de pe mașina de gunoi care operează în cartierul Crâng. Umplută după câteva ore de descărcat containere și tomberoane, mașina de la salubritate a intrat cu o roată din spate într-o gaură căscată în asfalt.

Angajații de la salubritate s-au chinuit aproape o oră să scoată maşina din groapă însă s-au lăsat păgubaşi când au văzut că nu au nicio şansă să clintească vehiculul greu de câteva zeci de tone. A fost nevoie să cheme în ajutor o altă maşină de la firma de salubritate pentru a tracta camionul înţepenit în gura de canal. Buzoienii care locuiesc în zonă sunt uimiți de întâmplare, dar totodată revoltați.


Între timp, groapa a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător de către Compania de Apă, societatea căreia îi aparține gura de canal. Reprezentanții Companiei au anunțat că efectueză frecvent controale pe teren, însă capacul de canal care s-a stricat nu prezenta urme de uzură. În plus, Compania de Apă a anunțat că va demara lucrările de reabilitare la acest canal chiar astăzi. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ