CAMPANIE RER SUD PENTRU PLATA ON-LINE

0
55

Sanatatea mediului inconjurator poate fi influentata de modul in care ne platim facturile! RER SUD recomanda buzoienilor sa opteze pentru factura electronica si plata online!
Preocuparile operatorului de salubritate pentru mentinerea orasului curat sunt cunoscute buzoienilor de ani buni, de cand a inceput o ampla campanie de promovare si de implementare a unui sistem de colectare separata a deseurilor.
Putini cunosc, insa probabil, faptul ca intreaga politica a firmei are in vedere protejarea mediului inconjurator si chiar si activitatea interna are in vedere diminuarea impactului asupra mediului. Avand in vedere numarul mare de buzoieni care detin contract cu firma de salubritate, RER SUD genereaza si o cantitate semnificativa de hartie ca urmare a tiparirii facturilor emise catre clienti. Toate aceste facturi tiparite inseamna copaci taiati si resurse energetice consumate pentru fabricarea hartiei pe care urmeaza a fi tiparite facturile. Dupa ce au fost achitate ajung la cosul de gunoi, in cel mai bun caz in sacul gaben si intra in circuitul pentru reciclarea lor sau intr-un caz nefericit sunt aruncate amestecat cu alte tipuri de deseuri, fapt ce conduce la diminuarea sanselor de recuperare si reciclare.
In acest sens, RER SUD a luat masuri de cativa ani si ofera buzoienilor posibilitatea de a primi factura pe mail si de a o achita online, reducand astfel impactul generarii deseurilor de hartie asupra mediului. Desi acest sistem este activ de ceva ani, un numar redus de buzoieni alege varianta economa si benefica de a primi factura in varianta electronica si de a o plati folosindu-se de tehnologia moderna. In acest sens, RER SUD a luat decizia de a bate la usa fiecarui buzoian pentru a actualiza baza de date si pentru a le explica beneficiile facturii on-line. Aceasta actiune este una de durata, interactiunea cu oamenii necesitand timp pentru o corecta informare si ulterior pentru acordul acestor de a participa la demersul acestora de a reduce consumul de hartie. Orice factura tiparita in minus, inseamna copaci salvati si oxigen mai mult pentru plamanii nostri.
“Modul in care alegem sa ne platim facturile la utilitati cu siguranta influenteaza calitatea mediului in care traim. La o prima vedere pare ca nu ar avea nicio legatura una cu alta, dar daca suntem putin atenti putem obseva legatura dintre facturile tiparite pe hartie, copacii taiati din care se face celuloza ca materie de baza pentru hartie si depozitarea deseurilor de hartie generate de fiecare dintre noi. Asadar orice hartie folosita inseamna resurse naturale consumate, energie consumata si in cele din urma, in cele mai multe cazuri, poluarea mediului prin aruncarea deseurilor de hartie in locuri neamenajate special sau amestecate cu alte tipuri de deseuri. Incurajam buzoienii sa-si achite facturile online si sa opteze pentru factura electronica. In acest mod economisesc timp si nu exista riscul sa piarda factura. Mai mult decat atat, comunicarea virtuala in ceea ce priveste sistemul de facturare si plata este cel mai eficient si cel mai rapid. Am creat pentru buzoieni un sistem ce ofera posibilitatea de emitere a facturilor electronic si de plata a acestora online, prin crearea unui cont pe site-ul nostru, unde pot avea acces oricand la istoricul facturilor, al platilor si unde pot inregistra si plati”, a declarat Denisa Hancu, Specialist in Relatii Publice, RER SUD SA. Pentru a actualiza baza de date si pentru a primi acordul emiterii facturilor electronic, a fost demarata o actiune pe teren pe care reprezentanţii RER SUD au cumulat-o si cu una de inventariere a seriilor pubelelor. In acest fel societatea verifica starea recipientelor pentru a lua masuri acolo unde situatia o impune.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ