CAMPION ACASĂ! Ovidiu Ionescu a cucerit titlul naţional în Sala Sp. „Romeo Iamandi”

0
45

Sportivii Clubului Sportiv Municipal Buzău au avut o reprezentare numeroasă şi performeră în ediţia din acest an a Campionatelor Naţionale, întrecere găzduită de Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” în perioada 3-5 martie.
Buzoianul Ovidiu Ionescu a reuşit, alături de colegul său de la CSM Buzău, constănţeanu Constantin Cioti, să îşi adjudece titul de campion naţional în proba de dublu masculin. Perechea Ionescu-Cioti a încheiat întrecerea pe locul întâi, fiind urmată de Spelbuş-Cazacu şi Manole-Seni, ambele cupluri de la CS Pristavu Câmpulung, respectiv CS Mioveni. La dublu feminin, titlul intern a fost câştigat de perechea Iacob-Ciobanu, sportive legitimate la CS Pristavu Câmpulung, respectiv Politehnica Iaşi.
Ultima zi a întrecerii i-a adus buzoianului cea mai importantă medalie. Aurul, în proba „adevărului”. Hunor Szocs, de la CSM Bistriţă a fost învins cu 4 la 1 de Ionescu, care a încântat audienţa cu evoluţia sa.
În proba dedicată fetelor, titlul de campioană naţională i-a revenit Adinei Diaconu, sportivă legitimată la CSM Slatina. Buzoianul Ovidiu Ionescu a părăsit deja oraşul, urmând ca peste câteva zile să evolueze în tricoul reprezentativei naţionale în faţa echipei Turciei.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ