Când se termină calvarul din Bariera Brăilei?

0
17

În maxim o lună se va circula pe podul de la Metalurgica
În municipiul Buzău se circulă bară la bară. Practic nu mai este nicio diferență între traficul din oraș și cel din Capitală. Unul dintre motive este strâns legat de lucrările de asfaltare și reabilitare care au loc pe podul de la Metalurgica. Conducerea Primăriei Buzău dă garanții că lucrea va fi terminată într-un timp mai scurt față de cel prognozat.
Traficul în municipiul Buzău este un calvar. Cele mai mari artere au intrat în reabilitare iar cozile de autoturisme se întind pe sute de metri. La orele de vârf se circulă cu viteza melcului. Un punct fierbinte îl găsim la podul de la Metalurgica intrat în reabilitare. Din pricina lucrărilor, întreg traficul a fost preluat de podul de la Drăgaică acolo unde trebuie să dai dovadă de multă răbdare pentru a-l trece, din pricina cozilor de mașini.
Vestea bună ar fi că în câteva săptămâni traficul ar putea fi reluat pe pod ceea ce în teorie ar trebui să conducă la descongestionarea traficului rutier.
Lucrări de amploare mai au loc pe bulevardele Unirii și Industriilor iar șantierele vor acapara treptat și alte artere ale municipiului Buzău.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ