CANDIDAŢII PRO ROMÂNIA VOR CENTRU UNIVERSITAR LA BUZĂU

0
364

Filiala Buzău a PRO România a depus joi, la Biroul Electoral Judeţean listele de candidați pentru Senat și Camera Deputaților. Felix Rache, președintele organizaţiei judeţene și vicepreședinte la nivel național, este cel care deschide lista pentru Camera Deputaților. Gabriel Petrea, directorul Universității Politehnice București și deputat în Parlamentul României, deschide lista pentru Senat a PRO România Buzău.
Un râmnicean, Felix Rache, un buzoian, George Sava, dar și directorul Universității Politehnice București, se află în fruntea listelor de candidaţi pentru alegerile parlamentare, depuse joi organizaţia buzoiană a partidului Pro România.
Prin cooptarea lui Gabriel Petrea, liderul judeţean al Pro România, susţine că se va investi în viitorul apropiat și în educație, iar Buzăul ar putea deveni centru universitar.
Proiectul propus este unul realizabil, consideră Gabriel Petrea care va candida pentru Senatul României din partea filialei Buzău a Pro România.
Pe listele cu care Pro România intră în cursa electorală la Buzău, Felix Rache ocupă prima poziţie pentru Camera Deputaţilor, fiind urmat de fostul subprefect George Sava. Gabrie Petrea, deschide lista de candidaţi pentruz Senatul României.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ