CANTINA SOCIALĂ, FĂRĂ PÂINE ÎN PRAG DE PAȘTE! Asistații au trebuit să aștepte firma de panificație

0
53

Surpriză neplăcută pentru asistatii sociali si reprezentantii Cantinei sociale din municipiul Buzău. Din cauza aglomeratiei si a comenzilor mari firma de panificatie nu a mai reusit să distribuie la timp painea pentru nevoiasi. Cu toate că pachetele de Paste erau gata pregătite angajatii cantinei nu le-au putut distribui pînă în momentul în care masinile au livrat painea. Valoarea pachetului primit de beneficiarii cantinei sociale s-a ridicat în acest an la suma de 100 de lei. Este al 16 an în care Cantina socială din municipiul Buzău împarte nevoiașilor pachete cu alimente în preajma sărbătorilor Pascale. În coșul de sărbători autoritățile au pus drob, cârnați de oaie și multe alte produse tradiționale care nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște.
Valoarea coșului de 100 de lei, este dublă față de un pachet distribuit pe patru zile în perioada anului. În total, 205 asistați social au beneficiat în acest an de pachetul de Paște distribuit de Cantina Socială. Astăzi însă autoritățile și beneficiarii au avut parte de o supriză neplăcută. Din cauza comenzilor prea mari, firma de panificație nu a putut să aducă la timp pâinea pentru clienții cantinei. La mijloc s-ar părea că ar fi și o problemă de natură tehnică. Prin urmare, oamenii au trebuit să aștepte pe treptele cantinei până când instituția a primit cele 820 de pâini.
Chiar și cu întâreziere, asistații sociali s-aruarătat bucuroși că și în acest an cineva le-a întins o mână de ajutor înaintea sărbătorilor.
Pachete asemănătoare vor mai fi distribuite și buzoienilor cazați în Centrul pentru persoane fără adăpost din municipiul Buzău.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ