Capcane în stațiile de autobuz

0
124

Firma care se ocupă de lucrări va fi penalizată
Lucrările aferente noilor stații de autobuz sunt adevărate capcane pentru pietoni. De mai bine de o săptămână, firma care se ocupă de montarea adăposturilor pentru călători în stațiile Trans-Bus a demarat lucrările în schimb a uitat să se preocupe de măsurile de siguranță. Reprezentanții Primăriei Buzău au anunțat sancțiuni.
Pe majoritatea trotuarelor din municipiul Buzău, administrația locală va monta noi adăposturi pentru călătorii care folosesc rețelele de transport Trans-Bus. Firma desemnată a efectua lucrări a început amenajarea refugiilor. Au fost săpate locurile în care stațiile moderne vor fi ridicate în schimb nu au fost luate și măsuri de semnalizare sau protecție în toate zonele. Prin urmare, în orice clipă un pieton se poate accidenta. Situația a fost semnalată reprezentanților Primăriei Buzău care au răspuns că vor exista sancțiuni și măsuri de remediere.
OANA MATACHE FACEBOOK
“Vă mulțumesc pentru sesizare. Constructorul care execută lucrarea va fi penalizat si are obligația să asigure zona urgent.”, a transmis pe Facebook, viceprimarul municipiului Buzău Oana Matache.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ