CAPCANE PENTRU COPII. LOCURI DE JOACĂ MURDARE ȘI PERICULOASE

0
287

Ceea ce ar trebui să fie puncte atractive pentru copii, sunt de fapt adevărate pericole. Vorbim despre multe dintre locurile de joacă amenajate în municipiul Buzău și care nu au mai fost întreținute de ani de zile. Noua conducere a Primăriei a trecut la inventarierea acestor spații și speră ca până la toamnă, toate să fie modernizate.
Garduri rupte, leagăne ruginite și balansoare șubrezite. Este descrierea unor locuri de joacă care sunt amenajate în municipiul Buzău. Orice minut petrecut de micuți în astfel de locații poate deveni periculos pentru că se pot răni ori îmbolnăvi din cauză că locurile de joacă sunt foarte aproape de rampele de gunoi. Este și concluzia la care a ajuns noua conducerea a Primăriei Buzău după ce a efectuat o inventariere a spațiilor destinate micuților. După această inspecție din teren, cel mai șubrezit loc de joacă va fi reabilitat și va deveni un etalon pentru următoarele modernizări.
Cele mai periculoase locuri de joacă din oraș au fost identificate pe strada Democrației ori chiar în centrul municipiului. Totodată, în cartierele Mihai Viteazu și Poștă nu este amenajat niciun spațiu dedicat copiilor. După identificarea problemelor, autoritățile locale speră ca până la toamnă să rezolve aceste situații.
O situație destul de des întâlnită este amplasarea locurilor de joacă în apropierea rampelor de gunoiu. Pentru aceste probleme, autoritățile locale s-au gândit ca aceste tomberoane să fie îngropate.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ