CARAMBOL PE ȘOSEAUA EUROPEANĂ! O șoferiță a luat pe capotă trei persoane

0
62

Carambol, astăzi, pe Soseaua Europeană. In urma a două accidente care s-au produs la diferentă mică de timp, 6 masini au fost avariate. Cel mai grav eveniment rutier a fost creat de o soferita de 23 de ani. Tanara a intrat in depasire, moment in care i-a atras atentia un alt accident care se petrecuse pe sensul opus de mers. A fost de ajuns o clipa de neatentie astfel incat, a pierdut controlul volanului, a iesit in afara partii carosabile unde a luat pe capote 4 persoane de etnie roma, apoi a lovit mai multe masini parcate.
Evenimentele s-au produs astăzi, în jurul prânzului. Primul dintre ele a fost o tamponare între o dubă și un autoturism. Circulația pe ruta Buzău-Râmnicu Sărat s-a desfășurat cu dificultate. Grăbită să ajungă în municipiu, o tânără de 23 de ani a intrat în depășire, iar la un moment dat i-a atras atenția evenimentul de pe celălalt sens de mers. Tânăra a pierdut controlul volanului, a ieșit în afara șoselei și a luat pe capotă patru persoane.
Șoferița ajunsă în afara părții carosabile nu a mai putut controla mașina și a mai avariat alte trei autoturisme care erau paracte în fața unui centru de dezmembrări.
În urma evenimentului, toate cele patru persoane lovite au fost transportate cu o ambulanță la spital pentru a primi îngrijiri medicale. De ajutor a avut nevoie și șoferița care a produs carambolul. Polițiștii au deschis o anchetă care va stabili dinamica exactă a accidentului.
SINCRON SCMS REMUS NECULA, IPJ BUZĂU 00.06.43-00.07.20
În urma accidentului, circulația pe Șoseaua Europeană, în dreptul localității Pătârnichești s-a desfășurat cu dificultate mai bine de o oră.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ