CARAVANA “GHINIONISTUL”, LA BUZĂU

0
54

Echipa filmului “Ghinionistul”, cea mai nouă comedie românească  a ajuns ieri seară, la Buzău, la Happy Cinema. Regizorul Iura Luncaşu împreună cu actori din distribuţia filmului s-au întâlnit cu publicul buzoian, pentru o vizionare specială.

Regizorul spune că astfel de evenimente, precum cel de la Happy Cinema din Buzău l-au umplut de energie. Iura Luncaşu a subliniat că realizarea filmului, care este o producţie independentă, nu a fost deloc uşoară, însă l-a ajutat foarte mult caravana de promovare ce a poposit în mai multe oraşe. L-a ajutat de asemenea reacţia publicului, faptul că spectatorii au venit la finalul proiecţiei şi i-au mulţumit şi au făcut poze.

Filmul a fost foarte bine primit la Buzău, producţia fiind foarte bine plasată în topuri.

Cunoscutul actor Gheorghe Visu, face parte din distribuţia filmului, unde interpretează roul unui beţiv, un rol pe care l-a tratat însă cu mare seriozitate.

Cel care a insistat ca Buzăul să fie inclus în turnelul de promovare a fost actorul Radu Gabriel, originar din judeţul nostru.

Actorul nu a vrut să dezvăluie prea multe despre“Ghinionistul”şi i-a îndemnat pe buzoieni să meargă la cinema, să vadă filmul.

“Ghinionistul” este o comedie autentic românească, o cursă plină de imprevizibil pentru un tânăr chitarist care nu-şi doreşte decât să ajungă la audiţiile de care viitorul său depinde, dar este împiedicat de tot felul de obstacole. Filmul rulează de la începutul acestei luni, la Buzău, la Happy Cinema, în incinta Galleria Mall. (Laurenţiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ