CARMEN ICHIM, OFICIAL PREFECT! Urmează învestirea în funcție

0
411

Carmen Ichim a fost numită oficial prefect al judetului Buzău. Numirea s-a făcut în cadrul sedintei de Guvern de ieri. CV-ul, dar si experiența de 22 de ani ca functionar public au recomandat-o pe Carmen Ichim ca sefă la Casa Albă. Premierul Sorin Grindeanu a decis în ședința Executivului demiterea unor prefecți din țară, dar și numirea altora. Printre aceștia se numără și reprezentantul Guvernului la Buzău. Astfel funcția de prefect urmează să fie exercitată de Carmen Ichim, cea care ocupă funcția de comisar șef al Gărzii de Mediu în ultimii 12 ani.
Încă de ieri dimineață se cunoștea faptul că aceasta urmează să fie numită prefect de Buzău, însă decizia a fost luată abia aseară. Încă de când a primit propunerea, Carmen Ichim a studiat atribuțiile prefectului și se declară pregătită să rezolve cât mai multe dintre problemele județului.
Carmen Ichim lucrează de 22 de ani în cadrul Gărzii de Mediu, iar de 12 ani ocupă funcția de conducere. Învestirea sa în funcția de prefect urmează să se facă în următoarele zile.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ