CASA DE PENSII A RELUAT PROGRAMUL CU PUBLICUL

0
259

Dupa o perioadă de mai bine de două luni, în care activitatea de relații cu publicul a fost suspendată, din cauza epidemiei de coronavirus, la Casa de Pensii Buzău ghiseele sunt, iar deschise. După încheierea stării de urgență, instituția va asigura, în permanență un flux controlat al publicului, cu respectarea unui traseu bine definit .
Persoanele care au de depus documente la ghiseele Casei Județene de Pensii, trebuie să respecte regulile de igienă, respectiv, purtarea unei măști de protecție și să păstreze distanța socială de 1,5 mp. La intrarea în clădire, personalul instituției va efectua triajul epidemiologic, iar în sala de relații cu publicul accesul va fi limitat la cel mult 30 de persoane.
Totodată, Casa Judeţeană de Pensii Buzău, aduce la cunoștinţa, celor aproape 2 000 de persoane, beneficiari ai pensiilor de invaliditate, faptul că nu mai este necesară prezența lor la cabinetele de expertiză medicală.
Chiar dacă activitatea cu publicul a fost suspendată un timp destul îndelungat, personalul instituției și-a continuat programul de lucru, în birouri, folosind mijoacele de comunicare de la distanță, respectiv, e-mail, fax, poștă. Pensiile au fost achitate la termen, iar solicitările pentru ajutoare de deces, sau întocmirea dosarelor de pensii au fost soluționate la timp. Reprezentanții instituției recomandă în continuare folosirea mijloacelor de comunicare on-line,deoarece această metodă s-a dovedit a fi una foarte eficientă.

Iuliana Sîrbescu&Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ