Cascadă de gunoaie! Iată ce au lăsat turiștii în urma lor

0
70

Mini-vacanta de Rusalii a fost fără îndoială binevenită pentru mare parte dintre buzoieni. S-au bucurat de concerte în aer liber, au mers la piscină ori au ales drumetiile prin pădure. Una dintre destinatii a fost si cascada Casoca situată în apropiere de comuna Siriu. Turistii care au ajuns in zonă, s-au fotografiat, s-au distrat insa au lăsat in urma lor mormane de gunoaie.
Situată în Masivul Podul Calului la aproximativ 10 km de Barajul Siriu, Cascada Pruncea – Caşoca este surpinde prin peisajul in care este localizată, prin liniste si frumusete. Este o cădere de apă ce măsoară 17 metri, este o zonă sălbatică, împădurită, cu fag, brad şi molid, iar in ultimii ani a devenit o destinatie preferata a turiştilor care aleg să fugă din aglomerația oraselor.
Deşi este de o frumuseţe rară, fiind considerată cea mai frumoasă din judeţul Buzău, turistii care au vizitat cascada in această minivacanta au lăsat in urma lor mormane de gunoaie
Cascada Cașoca este unul dintre cele mai importante obiective turistice de pe Valea Buzăului, obiectiv pe care nu ar trebui să îl ratați dacă ajungeți în zonă.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ