CAZ REZOLVAT, LA CENTRUL DE CARDIOLOGIE INTERVENŢIONALĂ

0
36

În contextul epidemiologic actual, activitatea din Centrul de Cardiologie Intervenţională din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău se menţine la cote ridicate. De la începutul anului şi până în prezent, 175 de pacienţi cu afecţiuni cardiovasculare au beneficiat de proceduri intervenţionale – coronarografie, arteriografie periferică și angioplastie coronariană sau periferică.
Cele mai recente intervenții din Centrul de Cardiologie au fost realizate de o echipă medicală formată de medicul primar cardiolog cu competență în cardiologie intervențională, Florin Lucian Matei, , asistat de doctorul Gabriel Nicolai, medic specialist cardiolog și doctorul Costin Minoiu , medic radiolog, împreună cu patru asistenți medicali din secţia Cardiologie şi Bloc Operator. Un caz recent, înregistrat în data de 19 octombrie, este al unui pacient în vârstă de 60 de ani, din Buzău.
Reprezentanții Spitalului Județean de Urgenţă Buzău fac precizarea că, în ciuda acestei pandemii cauzate de virusul SARS-COV-2, activitatea Centrului de Cardiologie Intervenţională nu s-a oprit. In schimb, au fost si unele momente când personalul medical, din motive de siguranță epidemiologică, a fost nevoit să amâne unele proceduri.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ