Ce se construiește în locul vechii maternități? Nici autoritățile nu știu…sunt așteptate propuneri

0
69

Initial, s-a vrut centru de geriatrie, apoi autoritătile au ajuns la concluzia că pe locul vechii maternităti s-ar preta o sală de sport pentru persoanele cu dizabilităti. Ei bine astăzi reprezentantii Consiliului Judetean Buzău au revenit din nou si au precizat că pe terenul respectiv nu se va mai ridica o bază sportive dar sunt asteptate sugestii din partea comunitătii locale. Tot azi alesii judeteni au aprobat un proiect pentru reabilitarea termică si energetică a sectiei de boli-dermatovenerice din municipiul Buzău.
Clădirea vechii maternități va fi demolată în cel mai scurt timp. Pe locul ei Consiliul Județean Buzău a anunțat că va contrui o sală de sport destinată persoanelor cu dizabilități. Între timp autoritățile s-au răzgîndit. Baza sportivă va fi ridicată în apropierea liceului pentru deficiente de vedere si de auz astfel încît elevii sa nu fie nevoiti sa se deplaseze pana pe bd. Gării unde se afla locatia fostei maternităti.
Deocamdată, autoritatile judetene nu au stabilit ce constructie vor ridica in locul fostei maternitati.
Tot astăzi aleșii județeni au aprobat un proiect prin intermediul căruia se urmărește reabilitarea termică și energetică a spitalului pentru boli dermato-venerice din muncipiul Buzău.
Valoarea proiectului se ridică la 2 milioane de lei, bani proveniți din fonduri europene.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ