CEA MAI GREA VICTORIE CU CEL MAI SLAB ADVERSAR!

0
92

Victoria Traian – Metalul Buzău 1-4

La Traian, buzoienii n-au fost întâmpinaţi cu flori ci doar cu un teren execrabil numai bun pentru liga a V-a! Obligat să însăileze un unsprezece de start din te miri ce, antrenorul Metalului a trăit de pe banca de rezerve o repriză de coşmar tocmai în faţa celui mai slab adversar din serie!

Nimic nu anunţa rezultatul de egalitate de la pauză, mai ales după reuşita lui Grăjdan, cel care şi-a legat numele de primul gol al echipei la revenirea în liga a treia. Un nou assist şi pentru jolly-joker-ul Daniel Ion dar avantajul oaspeţilor n-a ţinut decât zece minute.

Localnicii au înscris la capătul unei faze fixe şi deja visau la primul lor punct stagional. Intrat ca o furtună în vestiar, la pauză, tehnicianul buzoienilor n-a stat mult şi nici n-a vrut să ştie că jumătate dintre titularii de drept, nu jucaseră în prima repriză, din varii motive. Realizând că e groasă rău dacă nu vin acasă cu toate cele 3 puncte, fotbaliştii din Buzău s-au pus pe treabă.

Taman la momentul oportun, a ieşit la rampă golgheterul Valentin Lungoci, autorul unui hat-trick dar şi a altor trei acţiuni de finalizare. Victorie clară după o repriză cu emoţii care îi readuce pe “metalişti” pe locul al doilea. Sâmbătă, de la ora 15.00 vine în Crâng Farul Constanţa, o altă pretendentă la promovare dar revin la echipă şi fraţii Puşcă după experienţa din Tunisia de la Cupa Mondială de minifotbal. 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ