CENTRU DE INFORMARE TURISTICĂ, LA MUZEU

0
145

O nouă poartă de intrare în judeţ. Asta se doreşte a fi noul Centru de Informare Turistică de la Muzeul Judeţean Buzău, ce va fi inaugurat în curând. Zona de contact cu vizitatorii a fost regândită şi are o nouă interfaţă, astfel că cei care doresc să afle cât mai multe despre obiectivele turistice şi de interes cultural obţin informaţii complete, încă de la intrarea în Muzeu.
În curând se vor finaliza lucrările de amenajare la Centrul de Informare Turistică de la Muzeul Judeţean Buzău. Centrul, realizat odată cu proiectul de reabilitare a muzeului, a fost redimensionat și prezintă într-o manieră modernă obiectele de valoare aflate în sălile de expoziţie, dar şi cele mai importante obiective turistice ale Buzăului.
Pe lângă mobilierul nou și materialele de promovare ale valorilor turistice, spirituale și culturale ale județului nostru, hărți și pliante menite să însoțească călătorul în peregrinările sale prin județ, Muzeul a mai pregătit o surpriză.
Centrul de Informare Turistică, în noua formă de prezentare, va facilita cu siguranţă accesul vizitatorilor la informaţii despre obiectivele turistice ale judeţului şi va fi un ghid util pentru cei care vor dori să vadă exponatele Muzeului Judeţean Buzău. Programul centrului coincide cu cel al Muzeului, în zilele de luni fiind închis.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ