CENTRU DE VACCINATE PENTRU PROFESORI

0
50

Profesorii vor avea un centru de vaccinare numai al lor. Începând de joi, 25 februarie, la etajul Casei Corpului Didactic de pe strada Independenței, din Buzău, cadrele din învăţământ se vor putea vaccina. Până în prezent, peste 300 de dascăli s-au înscris pe liste pentru a fi imunizaţi împotriva Covid 19, în cadrul la acestui centru. Casa Corpului Didactic Buzău va deservi ca centru de vaccinare numai cadrelor didactice.
Profesorii din județul Buzău vor fi vaccinaţi anti-Covid19 la sediul Casei Corpului Didactic. Aici vor fi detașate echipe mobile de medici pentru administrarea de vaccinuri. Potrivit Direcției Sanitare Publice, aici va fi disponibil vaccinul AstraZeneca pentru cadrele didactice cu vârsta de până la 55 de ani și vaccinul Pfizer pentru cele de peste 55 de ani.
La acest moment, sunt programate pentru vaccinare 420 de persoane, în tot județul Buzău, dar lista rămâne deschisă. Mădălin Podgoreanu , profesor de informatică este unul dintre dascălii care a s-a vaccinat.
Profesorii, care au solicitat vaccinarea, au fost programați atât prin platforma online, cât și prin centralizarea făcută de Inspectoratul Școlar Buzău.

Iuliana Sîrbescu / Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ