CENTRUL DE EXCELENŢĂ ÎN DERIVĂ! Buzoienii nu au niciun beneficiu din iniţiativa FRF

0
497

În şedinţa Consiliului Local Municipal Buzău de astăzi, primul care a luat cuvântul în privinţa proiectului Federației Române de Fotbal de la Buzău a fost consilierul local PMP, Ion Marin. Acesta a enumerat câteva dintre întrebările adresate de buzoieni acestuia legate de Centrul de Excelenţă.
Independentul Constantin Ionescu a amintit de un proiect de reabilitare a Stadionului de Atletism, acolo unde ar trebui să fie înființat Centrul de Excelenţă, a căruia valoare depăşeşte 5 milioane de euro, în timp ce FRF promite refacerea cu doar 200.000 de euro. Acest aspect a stârnit suspiciuni în rândurile tuturor consilierilor locali.
Ion Viorel, fostul manager general al Gloriei Buzău, în prezent consilier local din partea PSRo, a fost cel mai vehement. „Vioară” a spus răspicat că buzoienii nu vor avea nici cel mai mic beneficiu de pe urma proiectului FRF, iar municipalitatea nu-şi permite, în prezent, să arunce cu banii pe fereastră.
Antrenorul buzoian a aruncat cuvinte grele înspre Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal şi Gabriel Bodescu, consilierul personal al acestuia.
„Vioară” a fost susţinut de către ceilalţi consilieri din opoziţie.
Nici primarul Constantin Toma nu ştie prea multe despre proiectul FRF, care ar urma să fie pe masa consilierilor locali peste o lună. Iată ce a răspuns edilul buzoian, când a fost întrebat, concret, ce au de câştigat buzoienii din această iniţativă.
Centrul de Excelenţă de la Buzău ar urma să se denumească „Tricolor 11”, iar echipa să fie înscrisă în al cincilea eşalon al fotbalului românesc. Potrivit zvonurilor, Cristi Lupu, consilierul personal al preşedintelui AJF Buzău şi Cătălin Cighir, directorul LPS Buzău ar urma să facă parte din colectivul tehnic.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ