Centrul de științe și Gloria blocate la Prefectură

0
55

Două proiecte de hotărâre ale Consiliului Local Municipal sunt blocate la Prefectură. Este vorba despre cel privind înfiintarea clubului sportiv al Primăriei, precum si cel care vizează înfiintarea unui centru de stiinte la Buzău. Ambele hotărâri au stârnit critici în cadrul sedintei Consiliului Local, iar acum juristii Prefecturii cer noi lămuriri despre aceste proiecte, apoi vor da avizul de legalitate.

Cele două proiecte au fost extrem de comentate la ultima ședință a Consiliului Local Municipal. Unul dintre ele vizează înființarea clubului sportiv al Primăriei, căruia i s-a numele de Sport Club Municipal Gloria Buzău, care conține marca Gloria, ce este deja înregistrată de fostul club de fotbal din Crâng. Acum reprezentanții municipalității trebuie să vină la Prefectură cu dovada de la Ministerul Justiției că denumirea este disponbilă.

Cel de-al doilea proiect care nu a primit încă aviz de legalitate de la Prefectură vizează înființarea unui centru de științe la Buzău, în cazul căruia apar nelămuriri legate de documentele cu care a fost motivată și fundamentată hotărârea.

După ce Primăria va pune la dispoziția Prefecturii toate documentele solicitate, juriștii de la Casa Albă vor da aviz favorabil sau negativ cu privire la legalitatea celor două proiecte. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ